روستای کوهستانی و خوش آب و هوای قلعه یزدان تصاویر روستا
دهیاری قلعه یزدان.برنامه ریزی روستایی.شهری




تاریخ: چهار شنبه 30 تير 1395برچسب:,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان

جناب آقای دکتر گرمابی  نماینده ی محترم مردم شهرستان های فیروزه و نیشابور در مجلس شورای اسلامی در راهپیمایی روز قدس امروز 11/4/95در جمع مردم شهرستان فیروزه حضور داشتند.در این مراسم بزرگ ملی و جهانی نیز جناب آقای صالحی فر ماندار محترم شهرستان ،جناب آقای حکیم پور معاونت فرمانداریی و تمام مدیران اداری شهرستان نیز به همراه مردم در این راهپیمایی باشکوه شرکت نمودند.دکتر گرمابی در پایان مراسم و در مکان مسجد جامع شهرستان سخنرانی نمودند....حجت السلام فرخاری امام جمعه ی محترم شهرستان در این روز باشکوه نیز حضور داشتند..




تاریخ: جمعه 11 تير 1395برچسب:,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان

بخشدار محترم بخش طاغنکوه جناب آقا ی پورثابت ،جناب آقای مهندس رودی نماینده(فنی و عمران) محترم فرمانداری فیروزه با حضور خود در روستا جهت بازدید و رفع نواقص اجرای طرح هادی از سوی بنیاد مسکن و پیمانکار طرح در تاریخ 5/4/95 حضور به امر رساندند.همچنین جناب آقای ایروانی سرپرست نمایندگی محترم بنیاد مسکن شهرستان فیروزه در روستا حضور داشته و قرار شد برخی از نواقص طرح همچون شکست پل های عابر پیاده و ...از سوی پیمانکار طرح برطرف و پیگیری گردد.




تاریخ: سه شنبه 8 تير 1395برچسب:,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان

فرماندار محترم شهرستان فیروزه جناب آقای صالحی و بخشدار محترم بخش طاغنکوه  جناب آقای پورثابت در شب های قدر(بیست و یکم ماه رمضان 6/4/95) با حضور خود در مسجد جامع روستا ی قلعه یزدان و در بین مردم به عزاداری و دعا خوانی مشغول شده و در این مراسم شرکت نموده،همچنین آقای گرمابی رئیس شورای بخش طاغنکوه نیز در این مراسم آقای فرماندار را همراهی نمودند.




تاریخ: دو شنبه 7 تير 1395برچسب:حضور فرماندار ,,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان




تاریخ: یک شنبه 6 تير 1395برچسب:,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان

تعریف سازمان های دهیاری..

آیا میدانستید که به وزارت کشور اجازه داده شده به منظور اداره امور روستاها سازمانی به نام دهیاری با توجه به موقعیت محل با درخواست اهالی و بصورت خودکفا با شخصیت حقوقی مستقل در روستاها تاسیس نماید. بطوریکه این سازمانها نهادهای عمومی غیر دولتی محسوب می گردند.

آیا میدانستید عناصر اساسی سازمان دهیاری ها عبارت است از:

1-    سازمان:دهیاری سازمان است؛ یعنی اینکه دارای اصول،مقررات و سلسله مراتبی است که برای انجام وظایف ویژه ای که در قانون پیش بینی شده است تاسیس می گردد.

2-    محلی بودن:در محدوده معینی همچون روستا باید انجام وظیفه کند که ملاک آن براساس قانون تقسیمات کشوری مصوب سال1364 و اصلاحات بعدی از سوی وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاری ها میباشد.

3-    حقوق مردم: مشارکت و سهم مردم در اداره امور، بطوریکه روستاییان برای اداره امور روستا نمایندگان خود را انتخاب می کنند و در نتیجه دهیاری ها به عنوان سازمانی مستقل و خود مختار ، روستا را مدیریت می کنند.

شرح وظایف دهیاریها

آیا میدانید که وظایف تفصیلی دهیار و دهیاری جهت اداره و حفظ توسعه پایدار روستا براساس قانون شوراها وبا رعایت قوانین و مقررات چیست؟

1-    بهبود وضع زیست محیطی روستا.

2-    کمک به شورا در خصوص بررسی و شناخت کمبودها، نیازها و نارسایی های اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی و فرهنگی، آموزشی و امور رفاهی روستا و تهیه طرح ها و پیشنهادهای اصلاحی و عملی در زمینه های یاد شده و ارائه آن به مسئولان ذی ربط جهت اطلاع و برنامه ریزی و اقدام لازم.

3-    تشویق روستاییان به انجام اقدامات لازم در جهت رعایت سیاست های دولت.

4-    همکاری با شورا جهت پیگیری اجرای طرح های عمرانی اختصاص یافته به روستا.

5-    همکاری موثر با سازمان ثبت احوال در جهت ثبت موالید و متوفیات و تهیه آمار مربوط.

6-    تامین اراضی مورد نیاز مرتبط با اهداف و وظایف دهیاری پس از اخذ مجوز قانونی.

7-    همکاری موثر با مسئولان ذی ربط جهت حفظ و نگهداری منابع طبیعی واقع در محدوده قانونی و حریم روستا.

8-    ترغیب روستاییان به توسعه صنایع دستی و اهتمام به ترویج،توسعه و بازاریابی محصولات کشاورزی و دامی روستا.

9-    اجرای مصوبات شورا.

10- همکاری با نیروی انتظامی و ارسال گزارش پیرامون وقوع جرایم و اجرای مقررات خدمت وظیفه عمومی، حفظ نظم عمومی و سعی در حل اختلافات محلی.

 11- اعلام فرامین و قوانیندولتی مربوط و پیگیری حسن اجرای آنها.

12- مراقبت و حفظ و نگهداری اموال و تأسیسات عمومی در اختیار دهیاری.

13- همکاری با سازمانها و نهادهای دولتی و ایجاد تسهیلات لازم برای ایفای وظایف آنها.

14- مراقبت بر اجرای مقررات بهداشتی و حفظ نظافت و ایجاد زمینه برای تامین بهداشت محیط.

15-ارسال گزارش های درخواست شده به شورا در موعد مقرر توسط دهیار.

16- حضور دهیار در زمان و مکان مقرر و پاسخگویی به سؤالات در صورت تقاضای شورا.

17- ارسال گزارش ماهانه فعالیت های دهیاری برای شورا و رونوشت آن به بخشداری.

18-تهیه تعرفه عوارض با همکاری شورا و ارئه آن به شورای اسلامی بخش به منظور تصویب و طی سایر مراحل قانونی.

19- وصول عوارض مصوب مراجع قانونی و مصرف آن در موارد معین.

20- مراقبت بر وضعیت بهداشتی گرمابه ها، نانوایی ها، قصابی ها، قهوه خانه ها و فروشگاه های مواد غذایی و بهداشتی براساس ضوابط و مقررات مربوط و معرفی اماکن غیربهداشتی به مسئولان ذی ربط.

21- برآورد تنظیم و ارائه بودجه سالانه دهیاری و متمم و اصلاح آن به شورا جهت تصویب.

22- اهدا و قبول اعانت و هدایا به نام روستا با تصویب شورا.

23- فراهم نمودن زمینه ایجاد خیابان ها، کوچه ها، میدان ها، پارک ها، فضای سبز، ورزشی و آموزشی، مراکز تفریحی و مجاری آب و توسعه معابر و پیگیری طرح ها و نظارت بر اجرای آنها.

24- تنظیف و نگهداری و تسطیح معابر و انهار عمومی و مجاری آبها و فاضلاب و لایروبی قنوات مربوط به روستا و تامین آب و روشنایی در حد امکان.

25- کمک در احداث تأسیسات تولید و توزیع آب، برق و مخابرات و تعیین نرخ آن در روستا تا زمان اقدام مراجع ذی ربط(وزارتخانه های جهاد کشاورزی، نیرو، پست، تلگراف و تلفن و شرکت آب و فاضلاب روستایی).

26-مراقبت بر بهداشت ساکنان روستا و تشریک مساعی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای واکسیناسیون در جهت پیشگیری از بیماری های واگیر.

27-جلوگیری از تکدی گری و واداشتن متکدیان به کار.

28- انجام معاملات دهیاری اعم از خرید و فروش اموال منقول و غیر منقول مقاطعه، اجاره و استجاره.

 29- ایجاد و سازماندهی غسالخانه و گورستان و تهیه وسایل حمل اموات در انتظام امور آنها.

30- اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ روستا از خطر سیل و حریق و رفع خطر از بناها و دیوار های شکسته و خطرناک واقع در معابر و اماکن عمومی و تسطیح چاه ها و چاله های واقع در معابر براساس مصوبات شورا.

31- همکاری در جلوگیری از شیوع بیماریهای انسانی و حیوانی واگیر و مشترک انسان و دام،اعلام مشاهده اینگونه بیماری ها به مراکز بهداشتی درمانی و دامپزشکی محل یا سایر مراکز ذی ربط ، اهتمام به دور نگهداشتن بیماران مبتلا، معالجه و دفع حیوانات مبتلا به امراض واگیر، بلا صاحب یا مضر.

32- تشریک مساعی با سازمان میراث فرهنگی در حفظ بناها و آثار باستانی روستا و همکاری با مسئولان ذی ربط برای اداره، احداث و نگهداری و بهره برداری از تأسیسات عمومی ، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی ورزشی و رفاهی مورد نیاز روستا در حد امکانات.

33- صدور پروانه برای ساختمان هایی که در محدوده قانونی روستا ساخته میشوند در چهارچوب ضوابط و استانداردهای اعلام شده دستگاه های ذی ربط، با رعایت مقررات مندرج در آیین نامه مربوط به استفاده از اراضی احداث بنا و تأسیسات در خارج از محدوده قانونی و حریم شهرها موضوع تصویب نامه شماره 4940 مورخ22/2/1355 و سایر مقررات.

34- همکاری با شورای بخش و بخشداری به منظور بررسی و صدور پروانه های کسب.

35- معرفی خانواده های بی سرپرست و بی بضاعت به سازمان بهزیستی کشور و کمیته امداد امام و مساعدت به آنها در حد امکانات.

36- همکاری در نگهداری و تسطیح راه های واقع در حریم اراضی روستا از طریق خودباوری اهالی روستا و دستگاه های ذی ربط.

37- مساعدت و همکاری با کشاورزان در جهت معرفی محصولات کشاورزی و تولیدات صنعتی و صنایع دستی روستا در مراکز شهری و نمایشگاه های ذی ربط.

38- پیگیری و مساعدت در جهت ایجاد مؤسسات خیریه و صندوق های قرض الحسنه و مؤسسات فرهنگی.

39-همکاری با واحدهای امدادرسانی در هنگام وقوع حوادث و سوانح غیرمترقبه و بلایای طبیعی.

40- گزارش پیشرفت یا عدع پیشرفت فیزیکی طرح ها به شوراو بخشدار و پیشنهاد راهکارهای مناسب برای تسریع در اجرای آنها در جهت اجرای بند(ه) ماده 68 قانون شورا.

41- همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جهت تهیه و اجرای طرح هادی روستایی و ارائه پیشنهادهای لازم و تعیین کاربری اراضی واقع در روستا به منظور گنجاندن آنها در طرح هادی و اجرای ضوابط مصوب مربوط با موافقت شورا.

42- مراقبت و اهتمام کامل در نصب برگه قیمت بروی اجناس و اجرای تصمیمات شورای اسلامی بخش و روستا نسبت به ارزانی و فراوانی خواروبار و مواد مورد احتیاج عمومی و جلوگیری از فروش اجناس فاسد شده و معدوم نمودن آنها با هماهنگی مراجع قانونی ذی ربط.

43- همکاری با مراجع ذی ربط در جهت تسهیل دسترسی مردم روستا به آرد و نان مرغوب.

44- پیگیری و ایجاد زمینه نظارت بر امور بهداشتی روستا از قبیل کشتار بهداشتی دام و عرضه گوشت.

45- اجرای مقررات دهیاری که جنبه عمومی دارد و به تصویب شورا و تایید شورای اسلامی بخش رسیده و پس از اعلام برای کلیه ساکنان روستا لازم الرعایه است.

46- پیشنهاد نامگذاری معابر اماکن و تأسیسات روستا به شورا  جهت بررسی ارایه آنها به شورای اسلامی بخش جهت سیر مراحل لازم.

47- شناسایی زمینه های اشتغال و مساعدت در جهت تأمین کار برای افراد جویای کار با همکاری دستگاه های ذی ربط.

48- روستاهایی که دارای طرح هادی مصوب هستند، طرح های عمرانی روستا باید در چهارچوب طرح هادی روستا انجام شود.

برگرفته از کتاب دهیاری و شوراهای اسلامی روستا(مدیر روستا).دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی.




تاریخ: یک شنبه 6 تير 1395برچسب:دهیار,دهیاری,,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان

اهداف ، برنامه ریزی وبرنامه های کوتاه مدت و بلند مدت دفتر دهیاری روستای قلعه یزدان از شروع به کار دهیاری جدید،آقای حسن پورجاوید به شرح زیر می باشد: لذا از تمام اهالی روستا،فرهیختگان روستا و تمام کسانی که تمایل به همکاری و کمک در راستای رفع مشکلات ومحقق شدن این اهداف دارند، به دفتر دهیاری روستا مراجعه و یا با شماره 09191461934(آقای پورجاوید-دهیار قلعه یزدان) تماس حاصل فرمایید. بیشتر این اهداف نیاز به کمک مالی داشته، خواهشمند است جهت آبادانی روستا در تمام ابعادعمرانی، فرهنگی و...کمک خود را به دفتر دهیاری روستا، جهت انجام امور مربوط به توسعه روستا،دریغ نفرمائید.

1-پیگیری و اجرای هرچه زودتر طرح هادی روستا، با توجه به اینکه اجرای اولیه طرح با پیگیری های دفتر دهیاری در اوایل سال 1394 وبا اعتبار اندکی شروع شد.

2-پیگیری و اجرای بازنگری طرح هادی روستا در راستای هر چه زودتر افزایش محدوده روستا و رفع مشکلات اهالی روستا در رابطه با ساختمان های خارج از محدوده و ساخت وسازهای بعدی . 

3- پیگیری و اجرای طرح دفع آبهای سطحی (فاضلاب سطحی روان در معابر) روستا.

4-پیگیری در جهت رفع عدم آنتن دهی شبکه های تلویزیونی و رادیویی در سطح روستا با توجه به نیاز مبرم برخی از اهالی.

5-پیگیری و اجرای هر چه زودتر ساخت و ساز دفتر دهیاری روستا،با توجه به اینکه دهیاری روستا دارای ساختمان دهیاری نمی باشد.

6-پیگیری و اجرای فضای سبزویا پارک کودکان در روستاو مجهز نمودن آن به وسایل ورزشی.

7-پیگیری و اجرای ساخت و ساز سالن ورزشی و طرح توسعه ی زمین فوتبال دهیاری روستا.

 8- پیگیری و اجرای طرح توسعه ی گردشگری، فرهنگی و تفریحی مرقد مطهر بابا حسن پرنده(نامه بر امام رضا(ع) ).

9-پیگیری و اجرای طرح ایجاد فضای سبز(کاشت نهال) در دو طرف جاده اصلی روستا به طول تقریبی 5کیلومتر به عنوان طرح نمونه استانی و شهرستانی در ایجاد و نگهداری فضای سبز.              

10- پیگیری و اجرای خرید و نصب نیمکت و ایستگاه اتوبوس در سطح روستا.

11- پیگیری و اجرای خرید و نصب چراغ راهنمایی در مسیرهای مهم و خطرساز جاده اصلی به روستا.

12-پیگیری و اجرای طرح ساخت و ساز نیمه تمام خانه ی عالم روستا.

 13- پیگیری و اجرای طرح نصب باکس زباله در سطح روستا، جهت جمع آوری و دفن زباله ها.

14- پیگیری و اجرای طرح نامگذاری معابر روستا(اسم کوچه ها و...).

15-پیگیری و اجرای طرح توسعه و حصارکشی قبرستان روستا.

16- پیگیری و اجرای طرح توسعه و بازسازی گلزار شهدای روستا.

17-پیگیری در رابطه با اجرای طرح دیوار ساحلی معبر اصلی روستا.(کال روستا)

هرگونه کپی برداری با ذکر منبع و نویسنده الزامیست.




تاریخ: یک شنبه 6 تير 1395برچسب:اهداف,برنامه,,
ارسال توسط حسن پورجاوید.دهیاری قلعه یزدان
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 58
بازدید کل : 23205
تعداد مطالب : 55
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


Alternative content